chiptuning Citroën Jumpy op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën Jumpy?

Het motormanagementsysteem van uw Citroën Jumpy auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Citroën Jumpy vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën motor tuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

auto chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën Jumpy auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Citroën Jumpy auto:​​

Meer vermogen uit uw auto

Mooier geluid uit uw Citroën

Meer rijplezier ​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën Jumpy auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën Jumpy specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Citroën Jumpy aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Citroën Jumpy engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën Jumpy auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Citroën Jumpy auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

De beste Citroën Jumpytuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Citroën Jumpy motor tuning:

Voor het Citroën Jumpy motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën Jumpy OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Jumpy is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Citroën Jumpy.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Citroën Jumpy auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Citroën Jumpy door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Citroën Jumpy ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een regelmatig vraag:

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Citroën Jumpy

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Citroën Jumpytuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Jumpy. Je Citroën Jumpy wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Citroën Jumpy auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over Citroën Jumpy ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Citroën Jumpy kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën Jumpy.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende typen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Citroën Jumpy producent kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto Citroën Jumpy halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto Citroën Jumpy zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alle informatie over Citroën Jumpy eco tuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Citroën Jumpy. Je kan je ECU (de computer van je Citroën Jumpy) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw Citroën Jumpy beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je Citroën Jumpy is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. De tuning vestigingen kun je beneden vinden: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.