Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumpy 1.5 bluehdi 120pk

Stage 1 Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 160pk +33.3%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën Jumpy zult u merken dat uw Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk veel lekkerder gaat door Citroën Jumpy chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Citroën Jumpy meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Citroën
 • Meer rijplezier uit uw Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • De beste Citroën Jumpychiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk.

Zo doen wij naast Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Citroën Jumpy 1.5 BlueHDI 120pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Lexus tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.