Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumpy 2.0 bluehdi 120pk

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 205pk +70.8%
Koppel 340nm 460nm +35.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Citroën Jumpy chip tunen. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw Citroën
 • Harder geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk?​

Bij stage one chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning files
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk kan doen:

Verschillende vormen Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk chiptuning. Je Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 120pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

SsangYong ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.