Chiptuning Rotterdam | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Rotterdam zorgt voor:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen in Rotterdam?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is ontwikkeld om het vermogen te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en standaard vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15% verlagen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en fijner aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer performance​

Mooier geluid ​

Plezieriger rijden​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Rotterdam. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Rotterdam engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Een specifieke maatwerk tuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Rotterdam chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

We back-uppen uw software eerst ​

Goede chiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:​

Verschillende soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Rotterdam OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Rotterdam is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Ontdek dit recente project: mercedes vito tuning

Stage 2 chiptuning Rotterdam

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Rotterdamtuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door chiptuning.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Rotterdam auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Rotterdam chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Rotterdam autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Mijn Chiptuning heeft verschillende chiptuning locaties gevestigd door Nederland. Hier beneden ziet u een overzicht van onze tuning vestigingen

We zitten ook in de buurt van: Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Schiedam, Vlaardingen, Delft, Spijkenisse, Zoetermeer, Rijswijk, Gouda, Dordrecht. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Chiptunen doen de auto makers ook. Dit zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen remappen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning Rotterdam zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij