Chiptuning Carnisse: Bij u in de buurt

auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto laten chippen in Carnisse?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ecu is geprogrammeerd om een specifiek aantal vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15% verlagen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Pluspunten Mijn Chiptuning

Meer koppel​

Mooier geluid

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Carnisse. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Carnisse chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Carnisse bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Carnisse chiptunen

Veilige tuning:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het tunen

Een kopie van de oude staat ​

Goede chiptuning bestanden in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende vormen motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle methodes voor auto chippen leggen we onderaan uit:

Methode 1: Carnisse OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Carnisse maak je gebruik van de obd port in je auto.

Hierdoor is dit een voordelige Carnisse chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Carnisse krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Een goed voorbeeld is peugeot 106 tuning

Chiptuning Carnisse Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Carnisse chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU Motormanagement software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Carnissesoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Hieronder kunt u al onze Mijn Chiptuning locaties vinden:

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar chiptuning Zuid Holland helpen we je graag verder.

Auto makers chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt: Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs. Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten. Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van auto chippen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd eco chiptuning. Hierbij focussen we ons compleet op chiptuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij fysieke aanpassingen worden gemaakt.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.