Chiptuning in Carnisse

Klik hier voor WhatsApp

Merken welke wij kunnen chiptunen:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chippen in Carnisse?

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dit is omdat deze is gemaakt om de performance te halen welke in de brochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en gelimiteerde vermogen is te vergroten door je auto te laten chippen in Carnisse.

Chiptuning Carnisse kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15% verminderen.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en fijner aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste pluspunten Mijn Chiptuning

  • Sneller optrekken​
  • Geluid klinkt sportiever
  • Comfortabeler rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Carnisse. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Carnisse chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Carnisse. Een gepersonaliseerde maatwerk chiptuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Carnisse chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de Motor computer van uw auto
  • Speciale accu voeding tijdens het chippen
  • Vooraf een goede kopie van de oude staat​
  • Gebruik van beste tuning software

Beschikbare vormen auto chippen:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Carnisse OBD chiptuning

OBD chiptuning Carnisse is een populaire methode om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Zie dit relevante voorbeeld: Chiptuning BMW 7 serie 730D 211pk

Chiptuning Carnisse Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Carnisse tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

chiptuning Chevrolet aveo / sonic 1.3 vcdi 75pk
Tuning voor Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75pk. Mijn Chiptuning leidt tot 27.0% extra vermogen en 26.0% extra koppel (stage 1)

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU Motormanagement software zijn onze diensten een garantie op de beste chiptuning.

Zo doen wij buiten Carnisse chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank