Chiptuning Rotterdam

chiptuning bedrijf rotterdam

Mijn Chiptuning Rotterdam, Van Utrechtweg 40, 2921 LN Krimpen aan den IJssel, Nederland
Alleen op afspraak, vul uw kenteken in via ons formulier of whatsapp naar 06 12047381

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Rotterdam?

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.Dits komt doordat deze is geschreven om de performance te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en gelimiteerde vermogen is aan te passen door je auto te laten chippen in Rotterdam.

Chiptuning Rotterdam kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15% verminderen.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk fijner en sneller rijdt door chiptuning in Rotterdam. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen tunen van uw auto

Meer koppel​

Mooier geluid

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Rotterdam. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Rotterdam ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Rotterdam leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Rotterdam chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Exclusief gebruik van de beste chiptuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!​

Beschikbare soorten motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Rotterdam OBD chiptuning

OBD chiptuning Rotterdam is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Rotterdam maak je gebruik van de obd port in je auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Rotterdam krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Ontdek dit relevante project: range rover tuning

Chiptuning Rotterdam Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Rotterdamtuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Rotterdam is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Rotterdam auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Rotterdam.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Rotterdamsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over auto tuning:

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door nederland. Onze tuning vestigingen kun je beneden vinden:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus op zoek bent naar chiptuning Zuid Holland zijn we je graag van dienst.

Dit doen auto makers wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo: Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs. Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten. Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chippen, of lees verder voor een samenvatting.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op eco tuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.

Audi auto motor tuning
Onze locatie in Rotterdam heeft een 2x2 dyno