Chiptuning Rotterdam

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Rotterdam?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd. Dit is omdat deze is gemaakt om het vermogen te halen welke in de autobrochure staat aangegeven.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Rotterdam.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Pluspunten auto tuning

 • Meer PK’s​
 • Mooier geluid
 • Plezieriger rijden​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Mijn Chiptuning Rotterdam

 • Van Utrechtweg 40, 2921 LN Krimpen aan den IJssel (route)
 • 06 12047381
 • Zuid-Holland: Rotterdam en gebieden in de buurt
 • Locatie Rotterdam: 9,8 op basis van 12 Google reviews

Hoe werkt chiptunen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Rotterdam. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde maatwerk auto chippen dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Rotterdam verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Rotterdam chiptunen

Onze tuning is veilig:​

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst​
 • Gebruik van goede chiptuning software

Beschikbare vormen auto chippen:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Rotterdam OBD chiptuning

OBD chiptuning Rotterdam is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Rotterdam chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Rotterdam krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto! Een relevant voorbeeld is Chiptuning Vauxhall Zafira 1.8i 16v 140pk

Stage 2 chiptuning Rotterdam

De naam zegt het al. Bij deze methode van Rotterdamtuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Rotterdam chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Opel movano 2.5 cdti 135pk
Breng je Opel Movano 2.5 CDTi met 135pk naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 21.0% en 19.0% meer koppel.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Rotterdam kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Rotterdam.

Zo doen wij buiten chiptuning Rotterdam ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren Mini
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank