Chiptuning Spangen

auto merken welke wij kunnen tunen:

No products found

Wat zijn de voordelen van chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen welke in de brochure staat vermeld.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tuning.

Chiptuning Spangen kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste pluspunten

Meer PK's​

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Spangen. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Spangen chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Spangen. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Spangen verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige tuning:​

Diepgaande kennis van de Motormanagement computer in uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat tuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Spangen OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Spangen is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Spangen maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Spangen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Zie dit relevante project: ford focus chiptuning

Stage 2 chiptuning Spangen

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Spangen is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Spangen kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Spangen.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Onze Mijn Chiptuning vestigingen kun jij hier beneden vinden:

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Dus als u op één van deze steden in Zuid Holland woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto producenten chiptunen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo: Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs. Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto types. Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chippen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Zeker, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd eco chip tuning. Hierbij focussen we ons volledig op eco tuning om benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.