Chiptuning in Spangen

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Wat voor voordelen heeft chiptuning Spangen?

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd. De reden hiervoor is dat deze software precies het vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat gepresenteerd.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “brochure vermogen” en gelimiteerde vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Spangen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto aanzienlijk soepeler en sneller rijdt door chiptuning in Spangen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Pluspunten auto tuning

  • Sportiever karakter​
  • Mooier geluid
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Spangen. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Spangen engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Spangen chiptunen

Onze chip tuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale accu voeding gedurende het tunen
  • We kopiëren uw software eerst​
  • Gebruik van goede tuning software

Beschikbare soorten chiptuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Spangen OBD chiptuning

OBD chiptuning Spangen is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Zie dit recente voorbeeld: Chiptuning Audi Q3 2.0 TFSI naar 260PK

Stage 2 chiptuning Spangen

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

chiptuning Bmw 4 serie 420i 184pk
Chiptuning van de BMW 4 serie 420i (184pk). Geniet van een vermogenswinst van 250PK en 440NM Extra koppel!

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Omdat we gespecialiseerd zijn in motor computer software zijn onze services een garantie op de beste chiptuning.

Zo doen wij buiten Spangen chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank