Chiptuning in Zuid Holland

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Ontdek wat chiptuning in Zuid Holland voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd. Dit is omdat deze is geprogrammeerd om de performance te halen dat in de brochure staat vermeld.

Het chiptunen van je auto is de beste optie om je wagen een meer vermogen te geven.

In een paar uur is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Zuid Holland.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15 procent verlagen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Pluspunten tunen van uw auto

  • Meer performance​
  • Geluid klinkt mooier
  • Meer rijplezier
  • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Zuid Holland. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Zuid Holland engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Zuid Holland engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Zuid Holland bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Zuid Holland chiptunen

Onze chip tuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer)
  • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
  • Een kopie van de oude staat​
  • Gebruik van goede tuning software

Beschikbare vormen motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, alle methodes voor auto chippen leggen we onderaan uit:

Stage 1 Zuid Holland OBD chiptuning

OBD chiptuning Zuid Holland is een populaire methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Zuid Holland maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Zuid Holland krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto! Lees dit recente voorbeeld: Chiptuning Citroën C5 1.6 THP 156pk

Chiptuning Zuid Holland Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Zuid Holland tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Zuid Holland is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Mercedes-benz vito 109 cdi 88pk
Chiptuning van de Mercedes-Benz Vito 109 CDI met 88pk. Geniet van een vermogenswinst van 145PK en 330NM Extra koppel!

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Zuid Holland auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Zuid Holland chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank