Chiptuning in Berkel en Rodenrijs

Alle auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Wat voor voordelen heeft chiptuning voor mijn auto?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd.De ecu is geprogrammeerd om een bepaald vermogen te behalen, namelijk het aantal PK van in de autobrochure.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Berkel en Rodenrijs.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning Berkel en Rodenrijs. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Pluspunten obd tuning

Meer performance​

Sportiever geluid

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Berkel en Rodenrijs. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Berkel en Rodenrijs ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Berkel en Rodenrijs. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Berkel en Rodenrijs chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Goede chiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chip tunen met je auto doet:​

Beschikbare soorten motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, alle chiptuning methoden leggen we hieronder uit:

Stage 1 Berkel en Rodenrijs OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Berkel en Rodenrijs is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Een recent voorbeeld is audi a6 tuning

Stage 2 chiptuning Berkel en Rodenrijs

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

BMW laten chippen
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het tunen

Specialistische ECU software inzicht​

Omdat we gespecialiseerd zijn in motor computer software zijn onze diensten een garantie op de beste chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen over auto tuning:

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door nederland. Hier beneden is het mogelijk om al de locaties bekijken:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar remapping in Zuid Holland helpen we je graag verder.

Remappen doen de auto fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo: Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten. Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de producent kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chippen lezen, of lees hieronder een samenvatting.

Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op auto chippen voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij fysieke veranderingen worden gemaakt.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.