Chiptuning Berkel en Rodenrijs

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning Berkel en Rodenrijs?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd. Dit is gedaan omdat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning Berkel en Rodenrijs. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Mijn Chiptuning

  • Sportiever karakter​
  • Geluid klinkt beter
  • Plezieriger rijden​
  • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Berkel en Rodenrijs. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Berkel en Rodenrijs. Een gepersonaliseerde chippen op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de Motor computer
  • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
  • Een kopie van de oude staat​
  • De beste tuning software in gebruik

Beschikbare vormen motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle methodes voor motor tuning leggen we hieronder uit:

Stage 1 Berkel en Rodenrijs OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Berkel en Rodenrijs maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Berkel en Rodenrijs krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto! Lees dit relevante voorbeeld: Cadillac ATS 3.6 V6 480pk Chiptuning

Chiptuning Berkel en Rodenrijs Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Berkel en Rodenrijs chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning Porsche 911 carrera s 3.8i 385pk
Laat je Porsche 911 Carrera S 3.8i van 385 naar 405PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU (motor computer) software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Berkel en Rodenrijs ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Hyundai bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank