Chiptuning Zoetermeer: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan chiptuning Zoetermeer?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dits komt doordat deze is opgesteld om de performance te halen welke in de brochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandaardiseerde vermogen” en gelimiteerde vermogen is te vergroten door je auto te laten chippen in Zoetermeer.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Zoetermeer.

Terwijl we brandstofverbruik tot wel 15% verlagen.

De dagen na het tunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen obd tuning

  • Meer koppel​
  • Geluid klinkt mooier
  • Comfortabeler rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chippen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Zoetermeer. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Zoetermeer engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Zoetermeer. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Zoetermeer chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige tuning:​

  • Diepgaande kennis van de ECU Motormanagement
  • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
  • Vooraf een goede kopie van de oude staat​
  • Goede chiptuning software in gebruik

Beschikbare soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Zoetermeer OBD chiptuning

OBD chiptuning Zoetermeer is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Zoetermeer maak je gebruik van de obd port in je auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Zoetermeer krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto! Lees dit relevante project: Chiptuning Volkswagen Polo 1.6i 16v GTI 125pk

Stage 2 chiptuning Zoetermeer

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Zoetermeer chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Mercedes-benz clk 220 cdi 150pk
Breng je Mercedes-Benz CLK 220 CDI (150pk) naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 20.0% en 18.0% meer koppel.

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Wij beloven u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank