Chiptuning Zoetermeer: Bij u in de buurt

merken welke wij kunnen tunen:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Zoetermeer voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dit is omdat deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door chiptuning Zoetermeer.

Door het tunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto aanzienlijk fijner en sneller rijdt door chiptuning in Zoetermeer. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van je auto

Meer PK's​

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Zoetermeer. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Zoetermeer engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Zoetermeer engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Zoetermeer. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Zoetermeer chiptunen

Veilige chip tuning:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

We kopiëren uw software eerst ​

Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chip tuning met je auto doet:​

Beschikbare vormen motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Zoetermeer OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ontdek dit recente project: chevrolet spark tuning

Stage 2 chiptuning Zoetermeer

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

BMW laten chippen
Resultaat van koppel door remapping Zoetermeer.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Zoetermeer auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Zoetermeer chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ over tuning:

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door Nederland. Hieronder is het mogelijk om al onze locaties vinden:

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Als u dus zoekend bent naar motor tuning bedrijf Zuid Holland helpen we je graag verder.

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt: Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten. Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op chip tuning met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.