Chiptuning Bleiswijk: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Wat zijn de pluspunten van chiptuning in Bleiswijk voor mijn auto?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal. Dit is gedaan omdat deze software precies het vermogen moet halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto tuning.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Bleiswijk.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

De dagen na het tunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen auto laten chippen

  • Meer performance​
  • Harder geluid
  • Comfortabeler rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Bleiswijk. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Bleiswijk engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Bleiswijk chiptunen

Veilige chip tuning:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
  • We back-uppen uw software eerst​
  • Gebruik van goede tuning files

Verschillende soorten motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, alle ecu chiptuning methodes leggen we onderaan uit:

Methode 1: Bleiswijk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Bleiswijk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Bekijk dit relevante project: Chiptuning Citroën C3 1.6 HDI 16V naar 135PK

Stage 2 chiptuning Bleiswijk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

chiptuning Bmw x3 3.0d 211pk
Chiptuning van de BMW X3 3.0D met 211pk. Geniet van een vermogenswinst van 300PK en 620NM Extra koppel.

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Bleiswijk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Bleiswijk chiptuning.

Zo doen wij buiten Bleiswijk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Bleiswijk als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mercury ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank