Chiptuning Bleiswijk

Alle merken welke wij kunnen chippen:

No products found

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto laten chippen in Bleiswijk?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dits komt doordat deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

Door het tunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15% verlagen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto tuning

Sportiever karakter​

Geluid klinkt sportiever

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Bleiswijk. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Bleiswijk specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Bleiswijk leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de Motormanagement

Speciale accu voeding gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst ​

Goede tuning software in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende vormen auto chippen:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, alle methodes voor auto chippen leggen we hieronder uit:

Stage 1 Bleiswijk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Bleiswijk maak je gebruik van de obd port in je auto.

Daardoor is dit een goedkope Bleiswijk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Een recent voorbeeld is mazda tuning

Stage 2 chiptuning Bleiswijk

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Bleiswijk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

BMW laten chippen
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het auto chippen

Specialistische ECU software inzicht​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. De Mijn Chiptuning vestigingen kun jij hier beneden bekijken

We zitten ook vlakbij:

Als u dus zoekend bent naar auto chiptuning bedrijf in Zuid Holland zijn we je graag van dienst.

Remappen doen de auto fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo: Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten. Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan aanpassen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chippen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Zeker, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op auto chippen voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare veranderingen worden gemaakt.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.