Chiptuning in Ommoord

Alle merken welke wij kunnen chiptunen:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Ommoord voor uw auto kan doen:

De standaard ecu software in uw auto is gelimmiteerd.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat gepresenteerd.

Het chiptunen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Ommoord.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto laten chippen

Meer koppel​

Geluid klinkt harder

Comfortabeler rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt chiptunen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Ommoord. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ommoord engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Ommoord engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Ommoord leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ommoord chiptunen

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat ​

De beste tuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare soorten motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, alle methodes voor motor tuning leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ommoord OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ommoord is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Zie dit recente voorbeeld: ford ka tuning

Chiptuning Ommoord Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Ommoord tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

BMW laten chippen
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het remappen

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Wij beloven u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Ommoord ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen over auto tuning:

Mijn Chiptuning heeft verschillende locaties gevestigd door nederland. De Mijn Chiptuning vestigingen kun je beneden bekijken

We zitten ook in de buurt van:

Als u dus op zoek bent naar motor tuning in Zuid Holland helpen we je graag verder.

Chiptunen doen de auto producenten ook. Dit zit namelijk zo: Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs. Auto makers maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de fabrikant kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van auto chippen lezen, of lees hieronder een samenvatting.

Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op auto chippen om benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare veranderingen worden gemaakt.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.