Chiptuning in Ommoord

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Ontdek wat chiptuning in Ommoord voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal. De ECU (motor controller) is geprogrammeerd om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk het aantal PK van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Ommoord.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepeler en sportiever rijdt door chiptuning Ommoord. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen auto tuning

  • Meer koppel​
  • Geluid klinkt harder
  • Meer rijplezier
  • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Ommoord. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ommoord specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Ommoord engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Ommoord chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer)
  • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
  • We kopiëren uw software eerst​
  • Gebruik van beste tuning bestanden

Verschillende vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ommoord OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Ommoord krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto! Een relevant voorbeeld is Chiptuning Citroën C3 1.6 HDiF 16V 110pk

Stage 2 chiptuning Ommoord

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Ommoord is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Hyundai i30 2.0 t-gdi n 250pk
Chiptuning van de Hyundai i30 2.0 T-GDi N (250pk). Geniet van een vermogenswinst van 300PK en 450NM Extra koppel.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ommoord auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ommoord chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Ommoord ook verscheidene andere software modificaties voor Ommoord auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Genesis bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank