Chiptuning in Krimpen aan den IJssel

Klik hier voor WhatsApp

Merken welke wij kunnen chippen:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning Krimpen aan den IJssel?

De standaard software in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal. Dit is gedaan omdat deze software exact het vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat aangegeven.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Chiptuning Krimpen aan den IJssel kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15 procent terug dringen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen Mijn Chiptuning

  • Meer koppel​
  • Sportiever geluid
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chippen?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Krimpen aan den IJssel. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Krimpen aan den IJssel chiptuning engineer onderworpen. Deze Krimpen aan den IJssel engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Krimpen aan den IJssel engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Krimpen aan den IJssel leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Krimpen aan den IJssel chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Diepgaande kennis van de motor computer van uw auto
  • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
  • We back-uppen uw software eerst​
  • Gebruik van goede chiptuning files

Beschikbare soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Krimpen aan den IJssel OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Krimpen aan den IJssel maak je gebruik van de obd port in je auto.

Daardoor is dit een voordelige Krimpen aan den IJssel chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan! Een relevant voorbeeld is Chiptuning Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo naar 740PK

Chiptuning Krimpen aan den IJssel Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Krimpen aan den IJssel chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Opel astra 1.6 cdti 95pk
Chiptuning van de Opel Astra 1.6 CDTI (95pk). Geniet van een vermogenswinst van 140PK en 360NM Extra koppel!

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Krimpen aan den IJssel kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Krimpen aan den IJssel chiptuning.

Zo doen wij buiten Krimpen aan den IJssel chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Krimpen aan den IJssel als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank