Chiptuning Krimpen aan den IJssel

Mijn Chiptuning, Krimpen aan den IJssel, op Van Utrechtweg 40, 2921 LN Alleen op afspraak, vul uw kenteken in via ons formulier of whatsapp naar 06 12047381

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto laten chippen in Krimpen aan den IJssel?

Het standaard programma in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is ontwikkeld om de performance te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Het tunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Krimpen aan den IJssel.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De vries grootste pluspunten

Meer PK's​

Harder geluid

Meer rijplezier

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Krimpen aan den IJssel. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Krimpen aan den IJssel chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Krimpen aan den IJssel chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze tuning is veilig:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst ​

Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Krimpen aan den IJssel OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Krimpen aan den IJssel is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Een relevant voorbeeld is porsche tuning

Stage 2 chiptuning Krimpen aan den IJssel

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software inzicht​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Krimpen aan den IJssel kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Krimpen aan den IJssel.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:


Deprecated: Elementor\Scheme_Color is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Color. in /home/mijnchiptuning/public_html/wp-includes/functions.php on line 5401

Deprecated: Elementor\Scheme_Typography is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Typography. in /home/mijnchiptuning/public_html/wp-includes/functions.php on line 5401

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden is het mogelijk om al onze chiptuning locaties vinden:

We zitten ook vlakbij:

Als u dus zoekend bent naar tuning bedrijf Zuid Holland zijn we je graag van dienst.

Auto producenten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit: Een auto maker levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen. Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chippen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd eco chiptuning. Hierbij concentreren we ons volledig op auto chippen om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.