Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz sl 65 amg v12 biturbo 630pk

Stage 1 Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 630pk 680pk +7.9%
Koppel 1000nm 1150nm +15%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na01503004506007509001,0501,200

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz SL is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz SL kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk zult u merken dat uw Mercedes-Benz SL veel lekkerder rijdt door Mercedes-Benz SL tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk​
 • Mooier geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Sportiever karakter uit uw Mercedes-Benz

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk kan doen:
 • De beste Mercedes-Benz SLchiptuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk!

Chiptuning Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk. Hierbij pas je de Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz SL 65 AMG V12 BiTurbo 630pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Volkswagen tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.