Chiptuning in Ridderkerk

auto merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

No products found

Wat zijn de voordelen van chiptuning in Ridderkerk voor mijn auto?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dits komt doordat deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

Door het chippen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepeler en sneller rijdt door chiptuning Ridderkerk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto tuning

Meer performance​

Geluid klinkt harder

Plezieriger rijden​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt obd tuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Ridderkerk. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ridderkerk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Ridderkerk chiptunen

Onze tuning is veilig:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het tunen

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van beste chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende vormen chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Ridderkerk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ridderkerk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Een relevant voorbeeld is peugeot 207 tuning

Chiptuning Ridderkerk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Ridderkerk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ridderkerk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ridderkerk.

Zo doen wij buiten chiptuning Ridderkerk ook verschillende andere software modificaties voor Ridderkerk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door nederland. De Mijn Chiptuning locaties kun je hieronder bekijken

Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Dus als u op één van deze steden in Zuid Holland woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo: Een auto maker levert hun auto’s in verschillende types. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs. Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten. Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de fabrikant kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd eco chiptuning. Hierbij focussen we ons volledig op chiptuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare veranderingen worden gemaakt.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.