Chiptuning Ridderkerk: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chippen in Ridderkerk?

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd. De reden hiervoor is dat deze software precies het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

Door het tunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste pluspunten

  • Meer koppel​
  • Beter geluid
  • Comfortabeler rijden​
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Ridderkerk. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ridderkerk engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Ridderkerk engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Ridderkerk verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Ridderkerk chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
  • Vooraf een goede back-up​
  • Gebruik van de beste tuning files

Verschillende soorten motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Ridderkerk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Ridderkerk krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto! Een recent voorbeeld is Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk Chiptuning?

Stage 2 chiptuning Ridderkerk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ridderkerk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

[car-image]

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ridderkerk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ridderkerk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Mercedes-Benz ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank