Chiptuning in Capelle aan den IJssel

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Ontdek wat chiptuning in Capelle aan den IJssel voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Electronic Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal. De motor computer is geprogrammeerd om een bepaald vermogen te halen, namelijk het vermogen van in de autobrochure.

Het tunen van je auto is de beste optie om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

De dagen na het tunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen obd tuning

  • Sportiever karakter​
  • Geluid klinkt beter
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Capelle aan den IJssel. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Capelle aan den IJssel ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Capelle aan den IJssel chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Diepgaande kennis van de ECU van uw auto
  • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
  • Een kopie van de oude staat​
  • Gebruik van beste tuning bestanden

Beschikbare vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Capelle aan den IJssel OBD chiptuning

OBD chiptuning Capelle aan den IJssel is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Capelle aan den IJssel maak je gebruik van de obd port in je auto.

Hierdoor is dit een goedkope Capelle aan den IJssel chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven! Een relevant voorbeeld is Chiptuning Seat Ateca 1.5 TSI naar 180PK

Chiptuning Capelle aan den IJssel Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Capelle aan den IJssel chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Alpina b4 b4 bi-turbo 410pk
Chiptuning van de Alpina B4 B4 Bi-Turbo (410pk). Geniet van een vermogenswinst van 450PK en 680NM Extra koppel!

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU (motor computer) software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank