Chiptuning Capelle aan den IJssel

Alle merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto laten tunen in Capelle aan den IJssel?

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.De motor computer is afgesteld om een specifiek vermogen te behalen, namelijk het vermogen van in de brochure van de auto.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15 procent verlagen.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto tuning

Meer koppel​

Harder geluid

Comfortabeler rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Capelle aan den IJssel. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Capelle aan den IJssel ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Capelle aan den IJssel chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de Motor computer

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van beste chiptuning software

Ontdek wat tuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Capelle aan den IJssel OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Capelle aan den IJssel chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Capelle aan den IJssel krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Een recent voorbeeld is subaru brz tuning

Stage 2 chiptuning Capelle aan den IJssel

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

BMW laten chippen
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het remappen

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Capelle aan den IJssel auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Capelle aan den IJssel chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Hieronder ziet u een kaart van de chiptuning vestigingen

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar auto chiptuning Zuid Holland zijn we je graag van dienst.

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit werkt namelijk zo: Auto makers leveren auto’s in verschillende typen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder. Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chiptuning, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op chip tuning met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij fysieke aanpassingen worden gemaakt.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.