Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne s 3.0 e-hybrid 416pk

Stage 1 Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 416pk 480pk +15.4%
Koppel 590nm 700nm +18.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 2995 CC
Type ecu Bosch MED17.1.6 & Siemens/Continental Simos 8.4 & Siemens/Continental Simos 8.5
Compressieverhouding 10,5 : 1
Boring X slag 84,5 X 89,0 mm
Motornummer MCG.E

Porsche tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer PK’s
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chiptuning Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk waarborgen. Zonder uw Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk kan worden!

Methodes voor Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk motor tuning:

Voor het Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk. Via deze methode moet je zelfs de Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk!

Chiptuning Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk. Hierbij pas je de Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Porsche Cayenne S 3.0 E-Hybrid 416pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Smart
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.