Porsche Macan S 3.0T 355pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche macan s 3.0t 355pk

Stage 1 Porsche Macan S 3.0T 355pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 355pk 400pk +12.7%
Koppel 480nm 600nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Porsche Macan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Porsche Macan kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Porsche Macan tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Porsche Macan S 3.0T 355pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt beter uit uw Porsche
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenPorsche Macan S 3.0T 355pk?​

Voor stage 1 tuning Porsche Macan S 3.0T 355pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Porsche Macan S 3.0T 355pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Macan S 3.0T 355pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Porsche Macan S 3.0T 355pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Porsche Macan S 3.0T 355pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Macan S 3.0T 355pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • De beste Porsche Macantuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Porsche Macan S 3.0T 355pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Porsche Macan S 3.0T 355pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Porsche Macan S 3.0T 355pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Macan S 3.0T 355pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Porsche Macan S 3.0T 355pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Porsche Macan S 3.0T 355pk. Via deze methode moet je zelfs de Porsche Macan S 3.0T 355pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Porsche Macan S 3.0T 355pk met meer kracht, zonder dat je Porsche Macan S 3.0T 355pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Porsche Macan S 3.0T 355pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Porsche Macan S 3.0T 355pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Macan S 3.0T 355pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over Porsche Macan S 3.0T 355pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning Jeep
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.