Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera 3.0 tdi 240pk

Stage 1 Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 300pk +25%
Koppel 550nm 630nm +14.5%
 • Tuning-opties:
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk?

De ecu software van uw Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Porsche Panamera vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In een paar uur kan je Porsche Panamera door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Porsche Panamera zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk​
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningPorsche Panamera 3.0 TDI 240pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk tuning files
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk haalt.

Stage 2 chiptuning Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Porsche Panamera 3.0 TDI 240pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Alfa Romeo motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.