Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne 4.5 v8 turbo 450pk

Stage 1 Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 450pk 500pk +11.1%
Koppel 620nm 750nm +21%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Porsche Cayenne chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk motor tuning:

Voor het Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk OBD chiptuning

OBD tuning Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk met meer kracht, zonder dat je Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 450pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche auto, zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Porsche al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.