Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne 4.5 v8 turbo 500pk

Stage 1 Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 500pk 530pk +6%
Koppel 700nm 780nm +11.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw Porsche Cayenne is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Porsche Cayenne kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Porsche Cayenne tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk?​

Bij stage één tuning Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat chip tuning voor u Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk kan doen:

Methodes voor Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Porsche Cayenne 4.5 V8 Turbo 500pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Lamborghini zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche auto, zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Porsche en bent u uw Porsche dus even kwijt.