Porsche Macan S Diesel 258pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche macan s diesel 258pk

Stage 1 Porsche Macan S Diesel 258pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 258pk 310pk +20.2%
Koppel 580nm 650nm +12.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de Porsche Macan S Diesel 258pk ecu van uw Porsche Macan S Diesel 258pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Porsche Macan vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Porsche Macan kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Porsche Macan S Diesel 258pk veel soepelder rijdt door chip tuning Porsche Macan S Diesel 258pk. Je Porsche Macan S Diesel 258pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Beter geluid
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Porsche Macan S Diesel 258pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Porsche Macan S Diesel 258pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Macan S Diesel 258pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Porsche Macan S Diesel 258pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Porsche Macan S Diesel 258pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Porsche auto
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Macan S Diesel 258pk motor tuning:

Voor het Porsche Macan S Diesel 258pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Porsche Macan S Diesel 258pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Porsche Macan S Diesel 258pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Porsche Macan S Diesel 258pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Porsche Macan S Diesel 258pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Porsche Macan S Diesel 258pk!

Stage 2 chiptuning Porsche Macan S Diesel 258pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Porsche Macan S Diesel 258pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Macan S Diesel 258pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Porsche Macan S Diesel 258pk chiptuning. Hierbij pas je de Porsche Macan S Diesel 258pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Porsche Macan S Diesel 258pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Porsche Macan S Diesel 258pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu Rolls Royce
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Porsche en bent u uw Porsche dus even kwijt.