Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera sport turismo turbo s e-hybrid 680pk

Stage 1 Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 680pk 800pk +17.6%
Koppel 850nm 1000nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700800

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk kan doen:

De ecu software van uw Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Porsche Panamera Sport Turismo een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Porsche Panamera Sport Turismo kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Porsche Panamera Sport Turismo chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer koppel
 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor uw Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk is een veelvoorkomende methode om je Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid 680pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

SsangYong ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.