Chiptuning Zwijndrecht: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Lees hier wat chiptuning in Zwijndrecht voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd. De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Het chippen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Chiptuning Zwijndrecht kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk soepeler en sportiever rijdt door chiptuning in Zwijndrecht. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen auto laten chippen

  • Meer performance​
  • Mooier geluid
  • Comfortabeler rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chiptunen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Zwijndrecht. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Zwijndrecht specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Zwijndrecht engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Zwijndrecht chiptunen

Veilige tuning:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • Vooraf een goede kopie van de oude staat​
  • Goede chiptuning software in gebruik

Verschillende soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Zwijndrecht OBD chiptuning

OBD chiptuning Zwijndrecht is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Zwijndrecht maak je gebruik van de obd port in je auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Een recent voorbeeld is Suzuki Jimny 1.5 D 65pk Tuning

Chiptuning Zwijndrecht Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

chiptuning Volkswagen jetta 1.4 tsi 122pk
Chiptuning van de Volkswagen Jetta 1.4 TSI (122pk). Geniet van een vermogenswinst van 155PK en 270NM Extra koppel.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU (de computer van je auto) software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande auto chippen.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Alfa Romeo externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank