Chiptuning in Hendrik-Ido-Ambacht

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Lees hier wat chiptuning in Hendrik-Ido-Ambacht voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd. Dit is gedaan omdat deze software exact het vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Het chippen van je auto is de beste optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15 procent terug dringen.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning in Hendrik-Ido-Ambacht. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen Mijn Chiptuning

  • Meer performance​
  • Geluid klinkt sportiever
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Hendrik-Ido-Ambacht. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hendrik-Ido-Ambacht ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Hendrik-Ido-Ambacht verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Hendrik-Ido-Ambacht chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Goede accu voeding tijdens het tunen
  • Eerst een goede kopie van de oude staat​
  • Exclusief gebruik van goede tuning files

Verschillende soorten auto chippen:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, alle ecu chiptuning methodes leggen we onderaan uit:

Methode 1: Hendrik-Ido-Ambacht OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Hendrik-Ido-Ambacht maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Hendrik-Ido-Ambacht krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto! Een goed voorbeeld is Mercedes-Benz C 350 CDI 211pk Tuning (stage 1)

Chiptuning Hendrik-Ido-Ambacht Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

chiptuning Seat leon 1.2 tsi 105pk
Breng je Seat Leon 1.2 TSI met 105pk naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 33.0% en 34.0% meer koppel.

Specialistische ECU software inzicht​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU Motormanagement software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Hendrik-Ido-Ambacht chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Hendrik-Ido-Ambacht auto’s als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Fiat ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank