Chiptuning Groot IJsselmonde

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto laten tunen in Groot IJsselmonde?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal. De reden hiervoor is dat deze software precies het aantal PK moet hebben dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Groot IJsselmonde.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en fijner aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Pluspunten

  • Meer koppel​
  • Harder geluid
  • Meer rijplezier
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Groot IJsselmonde. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Groot IJsselmonde chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een wijziging. Een specifieke maatwerk tuning dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Groot IJsselmonde chiptunen

Veilige chip tuning:​

  • Specialistische kennis
  • Goede accu voeding gedurende het chippen
  • Vooraf een goede kopie van de oude staat​
  • Goede tuning files in gebruik

Beschikbare vormen motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Groot IJsselmonde OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Groot IJsselmonde is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Groot IJsselmonde chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Groot IJsselmonde krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto! Een relevant voorbeeld is Chiptuning Renault Twingo 0.9 TCe 92pk

Chiptuning Groot IJsselmonde Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Groot IJsselmonde is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Fiat punto 1.4i 16v 95pk
Breng je Fiat Punto 1.4i 16V met 95pk naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 11.0% en 12.0% meer koppel.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in motor computer software zijn onze diensten een garantie op de beste auto chippen.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank