Chiptuning in Alblasserdam

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Wat voor voordelen heeft chiptuning in Alblasserdam voor mijn auto?

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd. De ECU (motor controller) is afgesteld om een specifiek aantal PK te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door je auto te laten chiptunen in Alblasserdam.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepeler en sneller rijdt door chiptuning Alblasserdam. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De vries grootste voordelen auto tuning

  • Meer koppel​
  • Geluid klinkt sportiever
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Alblasserdam. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Alblasserdam chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Alblasserdam verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Alblasserdam chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
  • Een back-up van de oude staat​
  • Gebruik van beste tuning software

Beschikbare soorten chiptuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, alle auto chipping methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Alblasserdam OBD chiptuning

OBD chiptuning Alblasserdam is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven! Lees dit recente project: Ford Focus 1.8 TDDI 75pk Chiptuning?

Chiptuning Alblasserdam Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

chiptuning Skoda superb 1.4 tsi 122pk
Tuning voor Skoda Superb 1.4 TSI 122pk. Mijn Chiptuning leidt tot 23.0% extra vermogen en 32.0% extra koppel (stage 1)

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Alblasserdam auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Alblasserdam.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank