Chiptuning Papendrecht

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

Ontdek wat chiptuning in Papendrecht voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal. Aangezien deze is geprogrammeerd om het vermogen te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Het chippen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Papendrecht.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verlagen.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk fijner en sneller rijdt door chiptuning Papendrecht. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De vries grootste pluspunten tunen van uw auto

  • Meer vermogen​
  • Harder geluid
  • Comfortabeler rijden​
  • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Papendrecht. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Papendrecht chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Papendrecht engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Papendrecht verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige tuning:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale accu voeding tijdens het tunen
  • Een kopie van de oude staat​
  • Gebruik van goede chiptuning software

Beschikbare soorten motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Papendrecht OBD chiptuning

OBD chiptuning Papendrecht is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Papendrecht krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto! Een relevant voorbeeld is Chiptuning Fiat Panda 1.3 JTDm naar 90PK

Chiptuning Papendrecht Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Papendrecht is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Cadillac cts 5.7 v8 405pk
Cadillac CTS 5.7 V8 met 405pk tuning? Vermogenswinst van 6.0% en 5.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Papendrecht kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Papendrecht chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank