Chiptuning Nieuw-Lekkerland

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Wat voor voordelen heeft chiptuning voor mijn auto?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dits komt doordat deze is opgesteld om het vermogen te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Het tunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15 procent verminderen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen auto laten chippen

  • Meer performance​
  • Beter geluid
  • Meer rijplezier
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Nieuw-Lekkerland. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Nieuw-Lekkerland ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Nieuw-Lekkerland engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Nieuw-Lekkerland verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • Een kopie van de oude staat​
  • Gebruik van goede tuning bestanden

Beschikbare vormen auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Nieuw-Lekkerland OBD chiptuning

OBD chiptuning Nieuw-Lekkerland is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Nieuw-Lekkerland maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Hierdoor is dit een voordelige Nieuw-Lekkerland chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan! Een relevant voorbeeld is BMW 5 serie 520D 163pk Chiptuning

Stage 2 chiptuning Nieuw-Lekkerland

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Nieuw-Lekkerland tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Nieuw-Lekkerland is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Ford transit connect 1.5 tdci 120pk
Ford Transit Connect 1.5 TDCi met 120pk tuning? Vermogenswinst van 25.0% en 22.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Nieuw-Lekkerland kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nieuw-Lekkerland.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nieuw-Lekkerland autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank