Chiptuning Nieuw-Lekkerland

merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Nieuw-Lekkerland voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd.Dits komt doordat deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Het tunen van je auto is de beste optie om je wagen een meer vermogen te geven.

In een paar uur is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Nieuw-Lekkerland.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto aanzienlijk lekkerder en sneller rijdt door chiptuning in Nieuw-Lekkerland. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen obd tuning

Meer vermogen​

Geluid klinkt sportiever

Meer rijplezier

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Nieuw-Lekkerland. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Nieuw-Lekkerland chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Nieuw-Lekkerland leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de motor computer

Speciale accu voeding gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!​

Beschikbare soorten motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Nieuw-Lekkerland OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nieuw-Lekkerland is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Nieuw-Lekkerland maak je gebruik van de obd port in je auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Nieuw-Lekkerland krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Ontdek dit relevante voorbeeld: smart tuning

Stage 2 chiptuning Nieuw-Lekkerland

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU software inzicht​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Nieuw-Lekkerland auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Nieuw-Lekkerland chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nieuw-Lekkerlandsoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Onze tuning vestigingen kun je hier beneden vinden:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar remapping bedrijf in Zuid Holland helpen we je graag verder.

Auto producenten remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo: Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder. Auto makers maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van remappen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Zeker, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op eco tuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij fysieke aanpassingen worden gemaakt.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.