Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit connect 1.5 tdci 120pk

Stage 1 Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 140pk +16.7%
Koppel 270nm 330nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Transit Connect kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Ford Transit Connect veel lekkerder gaat door tuning Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk. Je Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Beter geluid uit uw Ford
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk?​

Bij stage 1 tunen Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van de beste Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk motor tuning:

Voor het Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk genoemd. Je Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw auto dus even kwijt.