Chiptuning Dordrecht

Klik hier voor WhatsApp

Merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Lees hier wat chiptuning in Dordrecht voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. De reden hiervoor is dat deze software precies het standaard vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Het chippen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Dordrecht.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15 procent verlagen.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepeler en sneller rijdt door chiptuning Dordrecht. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen obd tuning

  • Meer performance​
  • Beter geluid
  • Meer rijplezier
  • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt obd tuning?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Dordrecht. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Dordrecht ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Dordrecht chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
  • Een kopie van de oude staat​
  • Exclusief gebruik van de beste chiptuning bestanden

Beschikbare vormen auto chippen:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle ecu chiptuning methodes leggen we hieronder uit:

Stage 1 Dordrecht OBD chiptuning

OBD chiptuning Dordrecht is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan! Een goed voorbeeld is Tuning Volvo S80 2.4D met 175pk

Chiptuning Dordrecht Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

[car-image]

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Wij beloven u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Dordrecht ook diverse andere software modificaties voor Dordrecht auto’s als roetfilterverwijderen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank