Chiptuning Dordrecht: Bij u in de buurt

merken welke wij kunnen chiptunen:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Dordrecht voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software precies het standaard vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Dordrecht kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en fijner aanvoelt door de chiptuning. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De vries grootste pluspunten auto tuning

Meer PK's​

Geluid klinkt beter

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Dordrecht. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dordrecht specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Dordrecht leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Dordrecht chiptunen

Onze chip tuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de Motor computer van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst ​

Exclusief gebruik van de beste tuning files

Ontdek wat tuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare soorten chiptuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, alle ecu chiptuning methodes leggen we hieronder uit:

Stage 1 Dordrecht OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dordrecht is de meest populaire methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Dordrecht maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Bekijk dit recente project: citroen tuning

Chiptuning Dordrecht Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

BMW laten chippen
Resultaat van performance door het chippen Dordrecht.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Dordrecht auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Dordrecht chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ:

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een kaart van onze chiptuning vestigingen

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar chiptuning bedrijf in Zuid Holland helpen we je graag verder.

Remappen doen de auto makers ook. Dit zit namelijk zo: Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder. Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, of lees verder voor een kleine samenvatting.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd eco tuning. Hierbij focussen we ons compleet op auto chippen om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare veranderingen worden gemaakt.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.