Chiptuning Sliedrecht: Bij u in de buurt

Alle merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Wat zijn de pluspunten van chiptuning in Sliedrecht?

De standaard software in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.Dits komt doordat deze is ontwikkeld om de performance te halen welke in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en standaard vermogen is te vergroten chiptuning te laten doen voor je auto.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Sliedrecht.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15 procent terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel fijner en sneller rijdt door chiptuning Sliedrecht. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste pluspunten

Meer koppel​

Geluid klinkt beter

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Sliedrecht. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Sliedrecht chiptuning engineer onderworpen. Deze Sliedrecht ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Sliedrecht chiptunen

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de ECU Motormanagement van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Eerst een goede back-up ​

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Sliedrecht OBD chiptuning

OBD chiptuning Sliedrecht is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Sliedrecht chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Sliedrecht krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Ontdek dit recente project: mazda rx8 tuning

Chiptuning Sliedrecht Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Sliedrecht is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

BMW laten chippen
Resultaat van prestaties door ecu chiptuning in Sliedrecht.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU (motor computer) software zijn onze diensten een garantie op de beste auto chippen.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over auto tuning:

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning locaties. Hieronder kunt u al onze Mijn Chiptuning vestigingen vinden:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar motor tuning bedrijf Zuid Holland helpen we je graag verder.

Remappen doen de auto fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo: Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van de types verschillen. Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto types. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op auto chippen om benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij fysieke aanpassingen worden gemaakt.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.