Chiptuning in Sliedrecht

Klik hier voor WhatsApp

Merken welke wij kunnen tunen:

Wat voor voordelen heeft chiptuning Sliedrecht?

Het standaard programma in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal. Dit is gedaan omdat deze software exact het vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat gepresenteerd.

Het chippen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15% verlagen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder en sneller rijdt door chiptuning in Sliedrecht. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Pluspunten Mijn Chiptuning

  • Meer PK’s​
  • Geluid klinkt sportiever
  • Comfortabeler rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Sliedrecht. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Sliedrecht engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Sliedrecht ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Sliedrecht engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Sliedrecht bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Sliedrecht chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • We kopiëren uw software eerst​
  • De beste tuning bestanden in gebruik

Verschillende soorten chiptuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle chiptuning methoden leggen we onderaan uit:

Stage 1 Sliedrecht OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Sliedrecht is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven! Een relevant voorbeeld is Chiptuning Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk

Chiptuning Sliedrecht Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Sliedrechttuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Sliedrecht chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Peugeot 3008 1.6 e-thp 205pk
Laat je Peugeot 3008 1.6 e-THP van 205 naar 230PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement computer software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Sliedrecht chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Mini ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank