Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel meriva 1.7 cdti 100pk

Stage 1 Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1686 CC
Type ecu Denso D0700 & Denso DEC30
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 79,0 X 86,0 mm
Motornummer Z17DTH

Opel tuning

Wat voor voordelen heeft tuning Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk?

De ecu software van uw Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Meriva kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Meriva is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk veel lekkerder rijdt door chiptuning Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw Opel
 • Meer rijplezier ​
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk

Hoe gaat dat precies, chippenOpel Meriva 1.7 CDTi 100pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk motor tuning:

Voor het Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk. Zonder de Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk met meer performance, zonder dat je Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk chiptuning. Hierbij pas je de Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk ook diverse andere software modificaties voor Opel Meriva 1.7 CDTi 100pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland McLaren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Opel .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.