Chiptuning in Barendrecht

merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Ontdek wat chiptuning in Barendrecht voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De Electronic Control Unit(ECU) is afgesteld om een specifiek aantal PK te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Barendrecht.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Pluspunten auto laten chippen

Sportiever karakter​

Harder geluid

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Barendrecht. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Barendrecht chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Barendrecht leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze tuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de Motor computer in uw auto

Goede accu voeding tijdens het chippen

We back-uppen uw software eerst ​

Gebruik van beste chiptuning software

Ontdek wat tuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten chiptuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle ecu tuning methodes leggen we onderaan uit:

Methode 1: Barendrecht OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Barendrecht is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Lees dit relevante project: hyundai i10 tuning

Stage 2 chiptuning Barendrecht

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Barendrecht is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

BMW laten chippen
Resultaat van vermogen door obd tuning in Barendrecht.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Barendrecht kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Barendrecht.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Mijn Chiptuning heeft meerdere tuning locaties gevestigd door nederland. Hier beneden kunt u al onze tuning locaties bekijken:

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Dus als u op één van deze plekken in Zuid Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto producenten chiptunen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo: Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen. Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chippen lezen, of lees hieronder een kleine samenvatting.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd eco chiptuning. Hierbij concentreren we ons compleet op eco tuning met het doel benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare veranderingen worden gemaakt.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.