Chiptuning Barendrecht: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen in Barendrecht?

Het standaard programma in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal. Dit is gedaan omdat deze software exact het vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Het chippen van je auto is de beste optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen Mijn Chiptuning

  • Meer PK’s​
  • Geluid klinkt beter
  • Meer rijplezier
  • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt chiptuning?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Barendrecht. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Barendrecht chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Barendrecht engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale accu voeding tijdens het chippen
  • We back-uppen uw software eerst​
  • Exclusief gebruik van goede tuning software

Beschikbare soorten motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, alle chiptuning methoden leggen we onderaan uit:

Methode 1: Barendrecht OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Barendrecht chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Een relevant voorbeeld is Tuning Ford Ranger 3.0 TDCi 156pk

Chiptuning Barendrecht Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Barendrechttuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Barendrecht is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Opel corsa 1.4i 16v 100pk
Chiptuning van de Opel Corsa 1.4i 16v (100pk). Geniet van een vermogenswinst van 110PK en 145NM Extra koppel!

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Barendrecht auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Barendrecht chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Hummer ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank