Chiptuning in IJsselmonde

Alle auto merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

No products found

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto laten chiptunen in IJsselmonde?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dit is omdat deze is geprogrammeerd om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning IJsselmonde.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Pluspunten

Meer koppel​

Beter geluid

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in IJsselmonde. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze IJsselmonde ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde maatwerk tuning dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het IJsselmonde chiptunen

Veilige chip tuning:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst ​

Exclusief gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten auto chippen:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 IJsselmonde OBD chiptuning

OBD chiptuning IJsselmonde is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Een recent voorbeeld is alfa romeo mito tuning

Chiptuning IJsselmonde Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van IJsselmondetuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software kennis​

Omdat we gespecialiseerd zijn in motor computer software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van IJsselmonde autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ over tuning:

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Hieronder kunt u al de Mijn Chiptuning locaties bekijken:

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Dus als u op één van deze plaatsen in Zuid Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen de auto producenten ook. Dit is hoe het zit: Een producent levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van de modellen verschillen. Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chiptuning, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op eco tuning met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.