Chiptuning in IJsselmonde

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke wij kunnen tunen:

Wat zijn de pluspunten van chiptuning in IJsselmonde?

Het standaard programma in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal. Dits komt doordat deze is ontwikkeld om de performance te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto tuning.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning IJsselmonde.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk soepeler en sneller rijdt door chiptuning IJsselmonde. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De vries grootste voordelen auto laten chippen

  • Meer PK’s​
  • Beter geluid
  • Comfortabeler rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in IJsselmonde. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het IJsselmonde chiptunen

Veilige tuning:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
  • We back-uppen uw software eerst​
  • Gebruik van goede tuning files

Beschikbare vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 IJsselmonde OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning IJsselmonde is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning IJsselmonde maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Een goed voorbeeld is Chiptuning Jaguar XKR 5.0 V8 Supercharged naar 560PK

Stage 2 chiptuning IJsselmonde

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

chiptuning Ford fiesta 1.5 tdci 95pk
Chiptuning van de Ford Fiesta 1.5 TDCI met 95pk. Geniet van een vermogenswinst van 115PK en 250NM Extra koppel!

Specialistische ECU software inzicht​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw IJsselmonde kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge IJsselmonde chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning IJsselmonde ook verschillende andere software aanpassingen voor IJsselmonde als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank