Chiptuning Lombardijen: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Merken welke Mijn Chiptuning kan chippen:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto laten chiptunen in Lombardijen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal. De Electronic Control Unit(ECU) is afgesteld om een bepaald aantal vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in je auto laten chippen.

Chiptuning Lombardijen kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Pluspunten obd tuning

  • Sneller optrekken​
  • Geluid klinkt harder
  • Plezieriger rijden​
  • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Lombardijen. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Lombardijen chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Lombardijen chiptunen

Onze chip tuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Goede accu voeding tijdens het tunen
  • Een back-up van de oude staat​
  • Gebruik van beste chiptuning software

Verschillende vormen chiptuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, alle ecu tuning methodes leggen we hieronder uit:

Stage 1 Lombardijen OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven! Een relevant voorbeeld is Opel Crossland X 1.6 CDTi 120pk Tuning

Stage 2 chiptuning Lombardijen

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Lombardijen is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Renault megane 2.0i 16v 140pk
Laat je Renault Megane 2.0i 16v van 140 naar 150PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Lombardijen auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lombardijen chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Lombardijen ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank