Chiptuning in Zuidwijk

merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

No products found

Ontdek wat chiptuning in Zuidwijk voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU (motor controller) is geprogrammeerd om een specifiek aantal vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en gelimiteerde vermogen is te vergroten door chiptuning Zuidwijk.

Chiptuning Zuidwijk kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

De dagen na het tunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De vries grootste pluspunten obd tuning

Meer koppel​

Geluid klinkt sportiever

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Zuidwijk. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Zuidwijk chiptuning engineer onderworpen. Deze Zuidwijk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Zuidwijk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Zuidwijk leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Zuidwijk chiptunen

Onze chip tuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de Motor computer in uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chip tunen met je auto doet:​

Verschillende soorten chiptuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, alle ecu tuning methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Zuidwijk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Zuidwijk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Zuidwijk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Zuidwijk krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Een recent voorbeeld is porsche cayenne tuning

Chiptuning Zuidwijk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Zuidwijk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

BMW laten chippen
Voorbeeld resultaat van performance door het chippen in Zuidwijk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Zuidwijk ook verschillende andere software aanpassingen voor Zuidwijk als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ over auto tuning:

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. De tuning locaties kun je beneden bekijken:

We zitten ook in de buurt van:

Dus als u op één van deze plekken in Zuid Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto producenten chiptunen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo: Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder. Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze modellen. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chippen lezen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Zeker, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op tuning met het doel dieselverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare aanpassingen worden gemaakt.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.