Chiptuning in Zuidwijk

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Lees hier wat chiptuning in Zuidwijk voor uw auto kan doen:

De standaard ecu software in uw auto is gelimmiteerd. Dit is gedaan omdat deze software exact het vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat gepresenteerd.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

De dagen na het chippen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto tuning

  • Meer koppel​
  • Geluid klinkt harder
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Zuidwijk. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Zuidwijk chiptuning engineer onderworpen. Deze Zuidwijk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chippen op maat dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Zuidwijk chiptunen

Veilige chiptuning:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
  • Eerst een goede back-up​
  • Goede tuning software in gebruik

Beschikbare soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Zuidwijk OBD chiptuning

OBD chiptuning Zuidwijk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Met stage 1 obd tuning Zuidwijk maak je gebruik van de obd port in je auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Lees dit relevante project: BMW X1 2.0D 163pk Chiptuning?

Stage 2 chiptuning Zuidwijk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

chiptuning Toyota corolla 1.2 turbo 116pk
Tuning voor Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk. Mijn Chiptuning leidt tot 26.0% extra vermogen en 32.0% extra koppel (stage 1)

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Zuidwijk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Zuidwijk.

Zo doen wij buiten chiptuning Zuidwijk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank