Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota corolla 1.2 turbo 116pk

Stage 1 Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 146pk +25.9%
Koppel 185nm 245nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In een paar uur kan je Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Toyota Corolla heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Toyota Corolla tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Toyota Corolla veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Toyota auto
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk aanpassen. Zonder de Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Toyota Corolla 1.2 Turbo 116pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Toyota auto, zonder dat hierbij veranderingen Toyota baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Toyota zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.