Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 190nm 250nm +31.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1364 CC
Type ecu Bosch EDC16C31 & Bosch EDC17C47 & Bosch EDC17CP07 & Bosch EDC17CP09 & Bosch EDC17CP37
Compressieverhouding 17,8 : 1
Boring X slag 73,0 X 81,5 mm
Motornummer 1ND-TV

Toyota tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Toyota Yaris is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Toyota Yaris vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Toyota chiptuning.

Door het chiptunen van uw Toyota auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Toyota Yaris tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw Toyota
 • Meer rijplezier uit uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk?​

Bij stage 1 chiptuning Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk kan doen:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota Yaris 1.4 D-4D 90pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland Chevrolet
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Toyota chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Toyota .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Toyota auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.