Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota corolla 1.4 d-4d 90pk

Stage 1 Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1364 CC
Type ecu Bosch EDC16C10 & Bosch EDC16C31 & Bosch EDC17CP07
Compressieverhouding 17,9 : 1
Boring X slag 73,0 X 81,5 mm
Motornummer 1ND-TV

Toyota tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk ecu van uw Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Toyota
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippenToyota Corolla 1.4 D-4D 90pk?​

Voor stage one chippen Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Exclusief gebruik van goede Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk tuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat auto chip tuning voor u Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk!

Stage 2 Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk. Hierbij pas je de Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Toyota Corolla 1.4 D-4D 90pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Alpina
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Toyota chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Toyota auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Toyota en bent u uw Toyota dus even kwijt.