Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota rav4 2.2 d-cat 177pk

Stage 1 Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 190pk +7.3%
Koppel 400nm 440nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Toyota auto tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder
 • Sneller optrekken
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van de beste Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk chiptuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk motor tuning:

Voor het Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk!

Stage 2 Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk chiptuning. Hierbij pas je de Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk ECU software notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Toyota Rav4 2.2 D-Cat 177pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mazda ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.