Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota yaris 1.4 d-4d 55pk

Stage 1 Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 55pk 80pk +45.5%
Koppel 130nm 180nm +38.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Toyota chiptuning.

In enkele uren kan je Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk gaat u merken dat uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk veel soepelder rijdt door chiptuning Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk. Je Toyota Yaris zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk
 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt harder uit uw Toyota

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk wordt!

Ontdek wat auto chip tuning voor u Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk auto kan doen:

Methodes voor Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk motor tuning:

Voor het Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Toyota Yaris 1.4 D-4D 55pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning Citroën
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Toyota .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Toyota auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Toyota doen.