Chiptuning Pendrecht

Alle auto merken welke wij kunnen chippen:

No products found

Wat zijn de voordelen van chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software precies het vermogen moet halen dat in de autobrochure staat gepresenteerd.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Pendrecht.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepeler en sportiever rijdt door chiptuning Pendrecht. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste pluspunten

Meer performance​

Geluid klinkt sportiever

Meer rijplezier

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt chiptuning?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Pendrecht. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Pendrecht chiptuning engineer onderworpen. Deze Pendrecht engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Pendrecht chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) in uw auto

Speciale accu voeding gedurende het chippen

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!​

Beschikbare soorten chiptuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, alle methodes voor motor tuning leggen we onderaan uit:

Methode 1: Pendrecht OBD chiptuning

OBD chiptuning Pendrecht is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Pendrecht krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Een relevant voorbeeld is chiptuning infiniti

Chiptuning Pendrecht Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

BMW laten chippen
Resultaat van performance door remapping Pendrecht.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Pendrecht kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Pendrecht.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ over auto tuning:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Hier beneden ziet u een lijst van onze tuning vestigingen

We zitten ook in de buurt van:

Dus als u op één van deze steden in Zuid Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen de fabrikanten ook. Het zit namelijk zo: Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs. Auto makers maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de producent kan aanpassen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chiptuning, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd eco chip tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op chiptuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.