Chiptuning Pendrecht: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Wat zijn de pluspunten van chiptuning in Pendrecht?

Het standaard programma in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal. De Electronic Control Unit(ECU) is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk het aantal PK van in de brochure van de auto.

Het tunen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Terwijl we brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en fijner aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen

  • Meer vermogen​
  • Mooier geluid
  • Meer rijplezier
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt chiptunen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Pendrecht. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Pendrecht engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Pendrecht engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Pendrecht verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Pendrecht chiptunen

Veilige tuning:​

  • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) in uw auto
  • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • We back-uppen uw software eerst​
  • De beste tuning files in gebruik

Beschikbare vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Pendrecht OBD chiptuning

OBD chiptuning Pendrecht is een geliefde methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Pendrecht chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Bekijk dit relevante voorbeeld: Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk Tuning

Chiptuning Pendrecht Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Pendrecht is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning Audi sq8 4.0 tdi bi-turbo 435pk
Laat je Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo van 435 naar 500PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Pendrecht chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Pendrecht als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank