Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi sq8 4.0 tdi bi-turbo 435pk

Stage 1 Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 435pk 500pk +14.9%
Koppel 900nm 1000nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Audi SQ8 is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Audi SQ8 een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Audi SQ8 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk. Je Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever karakter uit uw Audi

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van beste tuning files
 • Ontdek wat het chippen voor uw Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Audi auto
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk!

Chiptuning Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk.

Gespecialiseerde notie over Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi SQ8 4.0 TDI Bi-Turbo 435pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files Saturn
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw Audi auto dus even kwijt.