Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi rs7 4.0 tfsi 605pk performance

Stage 1 Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 605pk 680pk +12.4%
Koppel 750nm 900nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Audi RS7 is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Audi RS7 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Audi RS7 chip tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Minder brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • De beste Audi RS7chiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi auto
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi RS7 4.0 TFSI 605pk Performance autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Mercury
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.