Audi A6 2.5 TDI 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a6 2.5 tdi 163pk

Stage 1 Audi A6 2.5 TDI 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 190pk +16.6%
Koppel 350nm 390nm +11.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi A6 2.5 TDI 163pk kan doen:

De ecu van uw Audi A6 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het chiptunen van uw Audi kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Audi A6 zult u merken dat uw Audi A6 2.5 TDI 163pk veel soepelder gaat door Audi A6 chip tunen. Je Audi A6 zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid
 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Audi A6 2.5 TDI 163pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Audi A6 2.5 TDI 163pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Audi A6 2.5 TDI 163pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Audi A6 2.5 TDI 163pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Audi A6 2.5 TDI 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Audi A6 2.5 TDI 163pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Audi A6 2.5 TDI 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Audi A6 2.5 TDI 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Audi A6 2.5 TDI 163pk!

Audi A6 2.5 TDI 163pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Audi A6 2.5 TDI 163pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Audi A6 2.5 TDI 163pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi A6 2.5 TDI 163pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Audi A6 2.5 TDI 163pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Audi A6 2.5 TDI 163pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi A6 2.5 TDI 163pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi A6 2.5 TDI 163pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Dodge
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.