Chiptuning Rhoon

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke wij kunnen tunen:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto laten tunen in Rhoon?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. De reden hiervoor is dat deze software precies het vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chippen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en fijner aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De vries grootste voordelen auto laten chippen

  • Sportiever karakter​
  • Geluid klinkt harder
  • Meer rijplezier
  • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Rhoon. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Rhoon chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Rhoon chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • We back-uppen uw software eerst​
  • De beste tuning files in gebruik

Verschillende vormen auto chippen:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, alle chiptuning methoden leggen we hieronder uit:

Methode 1: Rhoon OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Rhoon maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Bekijk dit relevante voorbeeld: Audi Q7 3.0 TFSI 333pk Chiptuning?

Chiptuning Rhoon Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Rhoon chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Kia ceed 1.0 t-gdi 100pk
Tuning voor Kia Ceed 1.0 T-GDi met 100pk. Mijn Chiptuning leidt tot 40.0% extra vermogen en 41.0% extra koppel (stage 1)

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Rhoon ook verschillende andere software aanpassingen voor Rhoon als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Suzuki ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank