Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat doblo 1.6 m-jtd 90pk

Stage 1 Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 130pk +44.4%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk?

De ecu van uw Fiat Doblo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk zult u merken dat uw Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk veel lekkerder gaat door Fiat Doblo tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter uit uw Fiat

Hoe gaat dat precies, chippenFiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk chiptuning bestanden
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Doblo 1.6 M-JTD 90pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto.

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.