Chiptuning Bloemhof: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Ontdek wat chiptuning in Bloemhof voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dit is gedaan omdat deze software exact het vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Het chiptunen van je auto is de beste keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Chiptuning Bloemhof kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15 procent verlagen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Pluspunten auto tuning

  • Meer koppel​
  • Beter geluid
  • Meer rijplezier
  • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Bloemhof. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Bloemhof specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Bloemhof engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Bloemhof engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Bloemhof bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Bloemhof chiptunen

Veilige chiptuning:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • We back-uppen uw software eerst​
  • Exclusief gebruik van de beste tuning files

Beschikbare soorten motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, alle ecu tuning methodes leggen we onderaan uit:

Stage 1 Bloemhof OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Bloemhof maak je gebruik van de obd port in je auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Bloemhof krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto! Een goed voorbeeld is Fiat 500 / 595 / 695 0.9 TwinAir 105pk Chiptuning?

Chiptuning Bloemhof Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Bloemhof is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Skoda yeti 2.0 tdi cr 140pk
Breng je Skoda Yeti 2.0 TDI CR (140pk) naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 36.0% en 31.0% meer koppel.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning Cadillac
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank