Chiptuning Bloemhof

Alle merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Wat voor voordelen heeft chiptuning voor mijn auto?

Het standaard programma in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal.Dit is omdat deze is ontwikkeld om het vermogen te halen dat in de brochure staat vermeld.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het tunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel fijner en sportiever rijdt door chiptuning in Bloemhof. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De vries grootste pluspunten obd tuning

Meer PK's​

Sportiever geluid

Plezieriger rijden​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Bloemhof. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Bloemhof bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Bloemhof chiptunen

Veilige chip tuning:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer)

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst ​

Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:​

Beschikbare vormen motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle ecu chiptuning methodes leggen we hieronder uit:

Stage 1 Bloemhof OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Bloemhof maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Bekijk dit recente project: subaru brz tuning

Chiptuning Bloemhof Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Bloemhof chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

BMW laten chippen
Voorbeeld resultaat van vermogen door obd tuning in Bloemhof.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU (de computer van je auto) software zijn onze diensten een garantie op de beste chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel het land hebben we locaties. Beneden ziet u een lijst van de Mijn Chiptuning locaties

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar remapping Zuid Holland zijn we je graag van dienst.

Auto producenten chiptunen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo: Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als prijs. Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Ja, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op chiptuning om dieselverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.