Chiptuning Vreewijk

Alle auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Wat zijn de pluspunten van chiptuning?

Het standaard programma in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software precies het vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Terwijl we brandstofverbruik tot wel 15% verlagen.

De dagen na het tunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen tunen van uw auto

Meer vermogen​

Beter geluid

Comfortabeler rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Vreewijk. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Vreewijk ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Vreewijk engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke maatwerk auto chippen dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) van uw auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van beste tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Vreewijk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Vreewijk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Vreewijk krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Een relevant voorbeeld is subaru impreza tuning

Chiptuning Vreewijk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Vreewijk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Vreewijk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Vreewijk chiptuning.

Zo doen wij naast Vreewijk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Vreewijk auto’s als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Onze tuning locaties kun je beneden vinden:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus op zoek bent naar tuning Zuid Holland helpen we je graag verder.

Remappen doen de auto fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo: Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs. Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen. Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de fabrikant kan veranderen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chiptuning lezen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op chip tuning met het doel dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare aanpassingen worden gemaakt.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.